Ballonnen met logo voor ons evenement

44370_vvv-eindhoven-hqppIk werk al enkele jaren voor een heel leuk bedrijf. De reden waarom ik ons bedrijf zo leuk vind, is met name ondat onze werkgever vaak allerlei evenementen organiseert. Laatst moest ik daarom voor ballonnen met logo zorgen. Dat was een keileuke opdracht, omdat ik wist dat het voor een goed doel was.
Het plan was namelijk om een kinderboerderij op de markt te organiseren. Ons bedrijf verzorgt allerlei evenementen voor ouders van kleine kinderen, dus het is logisch dat op een kinderboerderij veel potentiële klanten rondlopen. Daarnaast is het echter superleuk om zo iets te zien en de lach op die kleine gezichtjes te zien.
36384_Wisa31Ik heb zelf ook twee kleine kinderen, maar omdat ik op deze dag moest werken om mee te helpen bij het evenement, vroeg ik mijn man om de kinderen mee te nemen. Die waren al blij met het uitzicht op gratis ballonnen met een logo van ons bedrijf.

36381_Wisa22Ballonnen met logo vinden

Omdat ik redelijk wat contacten heb, vroeg mijn werkgever me of ik ballonnen met logo zou kunnen organiseren. Dat wilde ik natuurlijk wel graag doen, maar eigenlijk kende ik niemand die zou weten waar ik dan terecht zou kunnen. Ik gaf echter niet op en ging even online kijken. Ik kwam toen al snel op maxballonnen.nl. Wat een goed idee om hier een bedrijf van te maken! Het belangrijkste was echter dat alles goed en betrouwbaar uitziet. Jammer genoeg vind je tegenwoordig namelijk zoveel scams online, dat je altijd even extra onderzoek moet doen.
De reviews zagen er echter goed uit, dus ik heb gelijk een hele hoop ballonnen besteld. Nou, ze stelden niet teleur. Alles werd netjes op tijd geleverd en het zag er allemaal prima uit. En natuurlijk waren ook de kinderen op de kinderboerderij erg blij met hun ballonnen!