Een mooie expositie in Utrecht

expositie Utrecht

Samen met een vriendin ben ik naar een expositie in Utrecht geweest. Hier heb ik mijn ogen uitgekeken naar de bijzonder mooie kunstwerken die hier te bezichtigen waren.  Aly Grelling maakt kunst binnen de disciplines schilderen, grafiek en fotografie. Zo apart allemaal en zeker de moeite waard om dit met eigen ogen te gaan zien. Zo geeft zij de voorkeur aan alles wat met leven en de dood te maken heeft. Ook wel de  “circle of life’ genoemd. Vanaf het moment dat ik naar de galerie ben geweest ben ik helemaal verliefd geworden op het werk van deze kunstenares. expositie Utrecht

Een fraai cadeau

Vanaf het moment dat ik kennis heb gemaakt met de kunstenares Aly Grelling, ben ik mijzelf in haar werk gaan verdiepen, Meerdere keren heb ik nu de expositie in Utrecht bezocht en kan hier geen genoeg van krijgen. 

Vriendinnen van mij hadden mijn interesse in het kunstwerk opgevat en hebben geld bij elkaar gelegd om een mooie werk van Aly Grelling te kopen. Een bijzonder mooi cadeau voor mijn verjaardag. Zoiets had ik nooit verwacht en ben er dan ook bijzonder blij mee. Het schilderij heb ik nu in mijn kamer hangen en ik kijk er elke dag wel even na.