Geef iets persoonlijk en unieks als cadeau aan je dierbaren

Het is vaak moeilijk om nog een origineel cadeau te geven aan familie en vrienden. Vaak wil je toch net iets specialer geven dan een fles wijn of een ruiker bloemen. De laatste jaren zijn gepersonaliseerde cadeaus die je zelf kan samenstellen dan ook steeds populairder geworden. 

Mogelijkheden genoeg

Tegenwoordig heb je voor verschillende gelegenheden persoonlijke cadeaus. Zo zijn Vaderdag- of Moederdagcadeaus waarbij foto’s van de kinderen worden gedrukt op allerlei voorwerpen terug te vinden in elke woonkamer. Zo heb je de typische koffiemokken, muismatten of kalenders die altijd scoren, maar je hebt ook nog andere mogelijkheden.

Zo kan je bijvoorbeeld voor je moeder een zeeppompje laten maken met een leuke foto erop gedrukt. Wanneer je papa graag bier drinkt, kan je hem een flesopener geven met een leuke boodschap. Een ander tof cadeau kan een kussen zijn waarop enkele foto’s staan gedrukt. Zo hebben je ouders altijd hun kinderen dicht bij zich als ze gaan slapen. 

Er zijn met andere woorden mogelijkheden genoeg om gepersonaliseerde geschenken te geven. Het is leuk om te geven en leuk om te krijgen! 

Ook voor originele doopsuiker zijn er leuke opties

Een andere gebeurtenis dat zeker iets speciaal verdient, is de geboorte van je zoon of dochter. Dat wil je graag met de hele wereld delen en dit gaat ook altijd samen met een geboortekaartje en leuke doopsuiker bedankjes. Vaak zitten ze en de klassieke potjes of zakjes, maar je hebt opties genoeg om voor originele doopsuiker te gaan. Je kan bijvoorbeeld voor een bellenblaas gaan waarbij je de naam en eventueel geboortedatum laat drukken op het flesje. 

Een andere mogelijkheid is om een bloempotwikkel te laten maken zodat je eventueel kleine plantjes kan cadeau geven bij de geboortekaartjes. Als je zelf creatief bent, kan je ook helemaal zelf iets maken, maar dan moet je er natuurlijk wel heel wat tijd in kunnen steken. 

Er zijn ook voor allerlei andere gelegenheden originele cadeaus te vinden. Denk maar aan een trouw of een kerstfeest. Het klopt dat ze vaak iets meer kosten, maar je bent dan wel honderd procent zeker dat niemand hetzelfde cadeau zal geven als jou. Bovendien is de blik van de gelukkige bij het uitpakken van het cadeautje vast en zeker de hogere kostprijs wel waard! 

Zoek je wat inspiratie voor gepersonaliseerde cadeaus? Dan vind je vast een zeker je gading wanneer je even op het internet zoekt. Mogelijkheden genoeg!