Kennen jullie de snoepwinkel Toversleutel al?

Toversleutel

snoepgoedToen ik in mijn tijd nog kinderfeestje had waren deze eigenlijk altijd simpel. Je ging met je vriendjes en vriendinnetjes naar een speeltuin, bowlen of naar de bioscoop. Daarna gingen we vaak bij iemand thuis friet eten. Daar werd natuurlijk ook nog lang doorgespeeld. Vervolgens begin van de avond gingen iedereen weer naar huis en kregen we een zakje snoep mee. Natuurlijk was het ene zakje lekkerder als de andere, maar er zat altijd wel wat lekkers in.

Ik weet dan ook niet of ouders dat tegenwoordig nog doen op kinderfeestjes? Indien wel dan heb ik voor hun een goede tip, namelijk de snoepwinkel Toversleutel. De meeste van jullie zullen hier nog wel nooit van gehoord hebben, vandaar dat ik deze dan ook graag met jullie wil delen. Zij hebben namelijk een zeer groot assortiment in snoepgoed. Om een paar soorten op te noemen:

  • Drop
  • Zuurtjes
  • Oud Hollands snoep
  • Spekken

snoep toversleutelEigenlijk hebben zij nog veel meer. Om het allemaal makkelijk te maken kun je wanneer je hun site bezoekt, eenvoudig aan de linkerzijde filteren waar je naar op zoek bent.

Zelf samenstellen

Het leukste vindt ik om een zakje samen te stellen. Op deze wijze kun je de lekkerste snoepgoed uitzoeken en geniet je er natuurlijk meer van. Wanneer jij als ouder een zakje samenstelt, adviseer ik je wel om er iets gezonds bij te doen. Wanneer je zorgt voor een goede balans zijn de andere ouders ook tevreden.

Toversleutel

Voor Pasen ook genoeg keuze

Bij Toversleutel hebben zij ook verschillende soorten snoep voor bepaalde feestdagen zoals kerst, Sinterklaas en Pasen. Wanneer je hier iets voor wilt halen moet je zeker bij deze snoepwinkel zijn!