Kledingtrends voor de lente

 De lente komt er weer aan en we weten allemaal dat dat betekent dat er ook weer nieuwe kledingtrends aan komen voor dit nieuwe seizoen. Net zoals voor ieder ander seizoen zijn er ook nu weer bepaalde trends en stijlen die we veel gaan zien. Wat we veel gaan zien op straat is bijvoorbeeld colourblocking. Dit houdt in dat je veel felle kleuren bewust met elkaar combineert in een outfit. Dit zorgt voor een erg leuk en speels effect en zorgt ervoor dat je lekker opvalt op straat. Deze trend houdt zich niet alleen tot de lente, maar loopt ook door in de zomer. Ook dan kun je dus lekker veel felle kleuren dragen en vooral met elkaar combineren. Dit is ook heel leuk voor bijvoorbeeld op vakantie

Strepen en andere printjes

Wat we ook heel erg veel gaan zien in de mode trends van komende lente zijn streepjes. Streepjes kunnen op alles. Zo zien we bijvoorbeeld veel gestreepte broeken en blouses, maar ook truien en shirts. Denk bijvoorbeeld ook eens aan strepen op zwemkleding. Neem bijvoorbeeld een gestreepte polo ralph lauren zwembroek. Ralph Lauren blijft sowieso populair, dus schaf die polo ralph lauren zwembroek maar vast aan! Verder zien we ook heel veel andere printjes terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan stippen en ruitjes, maar ook zeker aan verschillende soorten dierenprints. Het straatbeeld wordt dus erg divers!

Simpel en chique

Toch is het niet alleen maar felle kleuren en printen die we zien. Ook de klassieke trends die altijd goed in de smaak vallen blijven het nu goed doen. Zo kun je altijd kiezen voor een nette en chique all white outfit. Met lekker zonnig weer sla je hiermee nooit de plank mis. Is het toch wat kouder geworden? Dan kun je zeker nog steeds je leren bikerjack uit de kast halen. Deze klassieker gaan we ook veel zien. Ook de spijkerjasjes blijven populair, zowel in het blauw als in het zwart. Zo zie je maar weer dat je niet je hele garderobe overboord hoeft te gooien, maar dat je met een aantal klassiekers toch heel ver komt. Tot slot blijft ook de strakke mini rok erg populair. Deze is zeker ook goed te combineren met alle bovengenoemde trends.