Plastic verdwijnt langzamerhand

Tegenwoordig wordt het milieu steeds serieuzer genomen. Dit is maar goed ook, want producten zoals plastic waterflessen zijn erg schadelijk voor het milieu. Dit komt doordat er voor de productie veel fossiele brandstoffen nodig zijn. Daarnaast zijn plastic flessen ook moeilijk te recyclen. Plastic flessen komen heel vaak terecht in parken, rivieren en oceanen. We leven in een tijdperk waarbij plastic langzamerhand verdwijnt. Er wordt daarom ook steeds minder vaak gekozen voor plastic flessen. Herbruikbare drinkflessen zijn tegenwoordig een stuk populairder. Bedrijven kunnen drinkflessen bedrukken om reclame te maken. Bovendien stimuleert dit het milieu ook. 

Een gezonde leefstijl hanteren

Wanneer een je een bedrijf hebt waarbij een gezonde leefstijl centraal staat, kan je via  https://www.bedrukken.nl/ drinkflessen laten bedrukken. Hiermee kun je zowel reclame maken voor je bedrijf als een bijdrage leveren aan het milieu. Het gebruik van bedrukte drinkflessen voor promotie werkt effectief. Dit komt met name doordat een drinkfles echt dagelijks wordt gebruikt door mensen. Hierbij kun je denken op school, werk en in de sportschool. Je zou drinkflessen als deze kunnen schenken tijdens open dagen en soortgelijke evenementen. Bovendien kun je hiermee ook het drinken van water stimuleren. 

Hoe ziet het assortiment eruit?

Er is een uitgebreid assortiment aan drinkflessen die je kunt laten bedrukken. Er zijn zowel drinkflessen voor koele dranken als voor warme dranken. Hierbij is het natuurlijk van belang wat de doelstelling van jouw bedrijf is. Heb je bijvoorbeeld een eigen sportschool? Dan is het verstandig om drinkflessen voor koele dranken te bedrukken. Wanneer je bijvoorbeeld een eigen koffiemerk hebt, is het verstandig om drinkflessen voor warme dranken te laten bedrukken. Het assortiment drinkflessen bestaat onder andere uit: thermos drinkfles, glazen drinkfles, aluminium drinkfles, drinkbeker met rietje, fles met infuser, dubbelwandige drinkfles, lekvrije waterfles, sportbidon, kunststof drinkfles en glazen karaf.