Bloemen met cadeau bestellen via internet

Bloemen bestellen via internet wordt steeds populairder. Omdat een bosje bloemen een tijdloos cadeautje is, is het voor veel mensen de perfecte gelegenheid om iemand te bedanken, een hart onder de riem te steken of in het zonnetje te zetten. Omdat er steeds meer aanbieders zijn die online bloemen bezorgen, informeren wij via dit platform de consumenten. Hierbij gaan wij in op verschillende facetten van het bestellen en de punten waarop verschillende consumenten letten bij het uitzoeken van een bosje bloemen.

Het gemak van bloemen laten bezorgen

Met de groei van online verkoop heeft de bezorging ook een enorme vlucht genomen. Het is steeds beter mogelijk de klant te informeren over de aflevering en een deel van de bedrijven maakt hier gretig gebruik van, terwijl een ander deel hier niet op in springt. Voor u als consument kan het erg belangrijk zijn dat u precies weet wanneer de bezorger aan de deur van de gelukkige komt. Hierdoor kunt u er (stiekem) voor zorgen dat hij of zij op dat moment thuis is om de verrassing in ontvangst te nemen. Je kunt het zelfs eenvoudig naar andere laten bezorgen. Een familielid of vriend in Spanje, Frankrijk of bloemen versturen naar Duitsland? Vaak is dit gewoon mogelijk.

Hoe wordt het bezorgd?

Naast de tijd van bezorgen is de manier van bezorgen ook zeer belangrijk. Er zijn enkele bloemisten die hun bloemen op water bezorgen, waardoor deze veel mooier en verser aankomen dan wanneer de bloemen droog verzonden worden. Daarnaast is er veel verschil in de verpakking waarin de bloemen bezorgd worden. Hier kan veel verschil zitten in het materiaal, de aandacht die eraan besteed is, en de bedrukking van de verpakking. Het is voor de ontvanger de eerste indruk die hij of zij krijgt van de ontvangen verrassing.

Ruime keuze in boeketten

Het grote voordeel van de online florist is dat je een uitgebreid aanbod hebt om uit te kiezen. Je kunt eenvoudig zoeken op kleur of gelegenheid. Wanneer je bloemen zoekt voor een verjaardag, geboorte, secretaressedag of gewoon een boeket om iemand te bedanken dan vind je deze snel. Je kunt het bovendien direct naar de ontvanger versturen. Een aangename verrassing!

Hoe zit het met de kwaliteit van de snijbloemen?

De kwaliteit verschilt bij de verschillende bedrijven nogal. Het ene bedrijf maakt alle boeketten zelf, terwijl het andere bedrijf het maken en bezorgen uitbesteed aan lokale bloemisten. Hierdoor is de kwaliteit van de bloemen minder constant, en is het gevoel van klantenbinding met de bloemist veel minder aanwezig. Veel online bloemisten zoals Fleurop en de Euroflorist werken op grote schaal samen met lokale bloemisten. Zij stellen hoge kwaliteitsstandaarden. Wanneer je bij deze online winkels bestelt mag je er dus van uitgaan dat jouw boeket wordt samengesteld en bezorgd door een professionele partij.