Leuker dan een kerstpakket

Man holding Christmas presents laid on a wooden table background

Wil je namens jou bedrijf een kerstpakket uitgeven aan al je werknemers? Dan is het een goede optie om te kiezen voor een Pluim. In plaats van een kerstpakket gevuld met dingen waar vervolgens niets mee gedaan wordt, of met etenswaren die bederven omdat ze niet gebruikt worden, geef je een cadeau dat bij iedere werknemer past. De Pluim is een A4-formaat kaart die ingewisseld kan worden voor verschillende belevingen en producten, of waarvan het bedrag gedoneerd kan worden aan een goed doel. Om het voor jouw bedrijf gemakkelijk te maken, kan de Pluim ook in de huisstijl van het bedrijf gemaakt worden in een grote oplage.

Personaliseren

Je kunt de Pluim namelijk personaliseren. De kaart, zowel de buitenkant als de binnenkant, kun je zelf creëren. De ontvangstpagina waar de ontvanger van het kerstpakket terecht komt als hij of zij de code verzilvert, kun je ook personaliseren. Dit kost natuurlijk veel moeite als dit voor iedere medewerker gedaan moet worden. Vraag een offerte op om in grote oplage de Pluim in huisstijl te laten maken. De Pluim is een beter optie dan een kerstpakket, omdat de ontvanger daadwerkelijk iets zal vinden dat hem of haar bevalt.

Wat je ermee kunt

Een kerstpakket zit vol met dingen die niet iedereen wil hebben. Een Pluim kan ingewisseld worden voor allerlei dingen, afhankelijk van het bedrag. Je kunt er bijvoorbeeld mee naar de sauna, maar ook kamperen. Je kunt een avondje weg, maar ook een weekend. Ook actieve uitjes of pretparken zijn opties. Daarnaast kun je producten kiezen uit een breed assortiment. Zo zijn er sportartikelen, maar ook spirituele artikelen. Of kies voor bordspellen, speeltafels of kookboeken.