Champagne geven als kerstgeschenk

Campagne

Kerst is de feestdag waar familie en vrienden bij elkaar komen. Of het nu bij jou thuis, bij iemand anders of op kantoor gevierd wordt, het gaat erom dat je je omringd met de mensen die je lief hebt. Op deze feestelijke dag is een cadeau wel zo toepasselijk. Maar bedenken wat je moet geven, kan nog best moeilijk zijn. Wil jij dit jaar extra opvallen? Dan doe je dat zeker met champagne!

Waarom champagne kerstgeschenk?

Met champagne laat je op een goede manier je waardering aan iemand blijken. Een champagne kerstgeschenk straalt klasse en finesse uit. Zo heb je diverse soorten champagne waar je uit kan kiezen. Houd er rekening mee dat de prijsklasse erg kan variëren, dat betekent ook gelijk dat je het zo duur maakt als je zelf wil. Er is dus genoeg keuze, voor elk wat wils. Je hebt vaak ook de mogelijkheid om een kaartje bij je bestelling toe te voegen voor een persoonlijke touch. Wat voor soort champagne kerstgeschenk je moet geven, ligt aan met wie je het gaat vieren. Elke champagne heeft een eigen verpakking en je hebt ook de keuze uit champagne in een gift box waar 2 glazen bij zitten.

Champagne kerstpakket

Rond kerst is het voor de meeste bedrijven een gewoonte om haar personeel een bedankje te geven voor al hun harde werk. Daarom is het handig om te weten dat je ook veel mogelijkheden hebt als het gaat om een champagne kerstpakket. Hiermee wordt bedoeld dat er champagnes geleverd worden van één bepaald merk of dat er verschillende champagnes worden geleverd in één pakket. Een champagne kerstpakket geeft het personeel een beter gevoel dan wanneer ze bijvoorbeeld een mok krijgen. Door het geven van een champagne kerstpakket laat je het personeel zien hoeveel hun voor het bedrijf betekenen en dat je ze echt waardeert.

Moët champagne

Wil je extra indruk maken? Dan is de Moët Ice de perfecte keuze. Deze Moët champagne staat bekend om zijn elegante uitstraling, een witte glanzende kleur met als decoratie een zogenoemde black tie en gouden sticker. Wat deze Moët champagne ook bijzonder maakt, is dat deze speciaal gemaakt is om te drinken met ijs. De Moët Ice hoort in een wijnglas geschonken te worden en als finishing touch gedecoreerd met een schijfje komkommer of limoen. Weet jij al wie je gaat verrassen met deze Moët champagne?

Champagne tip

Of je nu een champagne kerstgeschenk aan een vriend of vriendin geeft of een champagne kerstpakket aan je werknemers, champagne laat een goede indruk achter. Wil je liever zelf iets in elkaar flansen dan een kant en klare champagne geschenk te geven? Dan is het ook een leuk idee om champagne cocktails te maken en die uit te delen tijdens kerst.