Diner organiseren? Hét recept voor een succesnummer!

Jouw gasten gaan niet naar huis voordat ze het gevoel hebben gehad dat ze enorm in de watten zijn gelegd. Dat is de instelling waarmee jij aan de slag gaat zodra je mensen over de vloer krijgt die getuige mogen zijn van jouw kookkunsten! Om hen helemaal op hun gemak te stellen, zijn er een aantal dingen die je kunt doen. We nemen een aantal mogelijkheden met je door zodat jouw avond niet meer stuk kan!

En daar was licht!

Behalve de exacte opstelling van je interieur zijn er meerdere manier om dit aantrekkelijk te maken voor je gasten. Eén daarvan is de belichting heel specifiek op te stellen. Laat minder interessante hoeken van jouw kamer onbelicht door de focus te leggen op de plekken die gezelligheid inspireren! Gebruik bij voorkeur gedimd licht en kaarsen om je gasten te behagen. Ook kaarsen en andere kleine sfeerlichtjes kunnen voor dit doeleinde een geschenk uit de hemel zijn.

Wat ruikt mijn neus?

Niet alleen gerechten en dranken, gerechten en hapjes die je aan je gasten serveert moeten hun reukorganen beroeren. Ook je woning wordt een heel stuk gezelliger wanneer hier uitdagende geuren te ontdekken zijn! Met de juiste geurkaarsen, branders en/of andere manieren om aroma’s te verspreiden zet je al gauw de juiste toon. Zo kun je het huisparfum dat je kiest niet alleen aanpassen op je interieur maar ook op het seizoen!

Presenteerblaadje(s)

Zodra het tijd is om aan te schuiven, kwak je het gerecht waar je zolang mee bezig bent geweest natuurlijk niet op de eerste de beste schaal. Nee, je kiest iets uit dat perfect past bij het culinaire kunstwerk dat jij geschapen hebt! En of je nu vindt dat hier servies bij hoort met een moderne of juist een klassieke uitstraling, het populaire merk Royal Doulton heeft precies wat je zoekt. Met de vele verschillende series kun je bovendien eindeloos combineren.