Het volgen van een heftruck opleiding is tegenwoordig niet duur meer

heftruck opleiding

Wie van jullie hier is bekend met de rijschool Wesseldijk. Zij bieden opleidingen en cursussen aan voor zowel particulieren als zakelijk bestuurders. Naar mijn mening zijn zij dan ook een van de betere rijscholen bij mij in de regio. Elke bestuurders kan hier dan ook het volgende verwachten:

heftruck opleidingHoogste slagingspercentage
100% tevredenheidsgarantie
Altijd de beste prijs
Uitgebreid lesaanbod
Vertrouwen in eigen omgeving
Geen BTW op beroepsopleidingen
Subsidies waar je recht op hebt

Wanneer je deze punten ziet zul je vanzelf het gevoel krijgen dat dit een rijschool ook echt iets te bieden heeft. Naast mijn regio zijn zij ook nog actief in: Nijmegen, Arnhem, Tiel of Ede. Zo heb ik hier destijds mijn heftruck opleiding “cadeau” gekregen van mijn destijds baas.

Eigenlijk was dit wel vanzelfsprekend

wesseldijkEnkele jaren geleden heb ik een bijbaan gehad als magazijnmedewerker. Ik moest de hele dag orders picken en dat met een heftruck. Sommige producten waren namelijk te zwaar om te vervoeren met een steekwagen. Dit was overigens wel mogelijk, alleen koste dit steeds teveel tijd. Vandaar dat mijn baas toen had besloten dat ik zo’n opleiding moest volgen. Zodoende ken ik deze verkeersschool genaamd Wesseldijk.

Wat gaat dit jou kosten?

Omdat jij als werkgever jouw personeel wellicht ook zo’n opleiding wil aanbieden, zal ik jullie de kosten geven:

Het tweedaagse CCV-Veiligheidscertificaat
reachtruck – inclusief lunch: € 389,-

Het eendaagse Wesseldijk-Veiligheidscertificaat
reachtruck – inclusief lunch: € 175,-

1 dag verlenging CCV-veiligheidscertificaat
reachtruck – inclusief lunch: € 199,- 

rijlessen

Deze kosten komen overigens rechtstreeks van de website verkeersschoolwesseldijk.nl. Voor meer informatie, kun je deze site het best zelf even bezoeken.