Mijn cadeau via Parfumia webshop

file_26_50Voor mijn broer zijn verjaardag was het weer een heel gedoe om een leuk cadeau te zoeken aangezien hij alles al heeft en erg kieskeurig is, daarom besloot ik om eens iets geheel anders te geven dan gewoon namelijk een heerlijke exclusieve parfum die ik bestel via de Klasieke geuren. Ze hebben een groot assortiment met allemaal scherpe prijzen, ook krijg je altijd het geurtje wat je zoekt aangezien hun voorraad altijd groot is en alles leverbaar is. Dan was het andere probleem nog eens dat ik wel een geschikt geurtje moest vinden die hij ook lekker zou vinden ruiken.joop_-_thrill_man

Goede keuze gemaakt

Na een tijdje goed kijken op de website van de Parfumia webshop kwam ik een aantal geurtjes tegen waarvan ik wel zeker wist dat mijn broer die lekker zou vinden, ik heb even goed nagedacht en heb er toen maar een gekozen die je goed kan gebruiken als je sport zoals mijn broer doet dan  moet je daarna natuurlijk wel weer heerlijk ruiken. Ik heb het geurtje besteld en tegelijk eentje voor mezelf zodat ik ook weer even vooruit kon en aangezien de bestelling boven de honderd euro was werd het ook nog eens gratis thuisbezorgd, een beter service kon ik mij niet wensen. Toen ik de bestelling binnen had heb ik het cadeau meteen aan mijn broer gegeven en tot mijn grote opluchting was hij er erg blij mee en vond hem heerlijk ruiken ! Mijn geurtje ruikt ook erg lekker en ga het de volgende keer weer via deze website bestellen.lanvin_-_avant_garde