Mijn kennismaking met Candice Cooper

Candice-Cooper--Manu--01-v1Een collega op het werk had bijzondere schoenen aan. Het waren bruin/beige sneakers met een tijgerprint, ritsjes en gespjes. Nu weet ik dat tijgerprint soms een beetje ordinair kan lijken, maar bij mijn collega was dat geenszins het geval. Haar nieuwe aanwinsten zagen er bijzonder stijlvol uit, maar ook een tikkeltje eigenwijs. Eigenlijk pasten ze perfect bij haar. Maar niet alleen bij haar, dacht ik in stilte, want stiekem was ik wel een beetje jaloers. Plotseling leken mijn eenvoudige zwarte laarsjes maar saai. Op een dag besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en mijn collega te vragen waar ze haar aanwinsten had gekocht.

Candice-Cooper--Manu--01-v1 (1)
Een welkome verrassing

Zo ontdekte ik Candice Cooper. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, bleken de sneakers uit Italië te komen. Het was wel even een kleine investering, maar ik besloot mezelf eindelijk eens wat luxe te gunnen. Binnen twee dagen leverde de postbode een doos af met twee exemplaren van ponyvacht en glad leer. De schoenen waren echt een verrassing: smaakvol afgewerkt en met bijzonder fraaie details. Ook de rubberen zolen bleken stevig, maar toch flexibel. Voor mij de ideale combinatie.
Elke ochtend is het weer een feest om mijn sneakers aan te trekken. Ze geven dat ongekende luxe gevoel en zitten gewoonweg zalig. Zo krijgt het leven toch wat extra glans. Het overkomt mij dan ook regelmatig dat mensen mij vragen waar ik mijn schoenen vandaan heb. Ik raad iedereen Candice Cooper aan!

Candice-Cooper--manu--01-v1 (2)