Tip van de dag als je gaat trouwen

logo_topZoals jullie inmiddels van mij weten geef ik tips over cadeau’s. Vandaag ga ik bloggen over het thema bruiloft. Je kunt, net zoals ik gedaan heb, ook een cadeau vóór de bruiloft geven. Dit heb ik dan ook samen met mijn vriendin gedaan aan onze vrienden die gingen trouwen. Mijn vriendin kwam met het idee om bruidsmake-up te geven. Dat is niet zomaar make-up, want het moet immers aan een aantal eisen voldoen. Dit zijn ook de tips die mijn vriendin de bruid heeft meegegeven.

bruiloftPas je make-up aan op het thema. Alles moet op zoon dag op elkaar worden afgestemd. Dus zorg dat de make-up bij het thema past. Bijvoorbeeld het seizoen, er zit natuurlijk een verschil tussen bruidsmake-up voor de winterbruid of een zomerbruid. Wat natuurlijk ook belangrijk is, is waterproof mascara. Dit omdat er waarschijnlijk wel een traantje weg gepinkt gaat worden.

Maak het jezelf niet al te moeilijk

jubileumDit zijn enkele tips die mijn vriendin samen met het cadeau gegeven heeft. Zo hebben we toch een bijdrage geleverd aan hun mooie dag. Dit vonden zij ook wel fijn, omdat zij het toch al druk hebben beide met hun baan hebben ze de planning van de bruiloft door een professional laten doen.  Ze vertelde onze vrienden dat ze dit online binnen no-time geregeld hadden. Dit door gebruik te maken van de website ietsdoenofferte.nl. Op deze site kun je zelf aangeven wat je wensen zijn en de bedrijven die hier aan voldoen reageren met een offerte. Doordat je alles van te voren duidelijk besproken hebt staat er niks in de weg om een onvergetelijke dag te hebben.