De gouden tip voor je eigen unieke look

Heb jij dat ook wel eens? Ben je net helemaal blij met die ene nieuwe ketting, ring of oorbellen, blijkt een vriendin of collega precies dezelfde te hebben. Best jammer natuurlijk, want het liefst ben jij uniek met jouw look. De gouden tip is om de grote ketens te vermijden, hier shopt het overgrote deel al haar of zijn sieraden. Grote kans dus, dat jullie hetzelfde dragen. Kies eens een verrassend assortiment van een meer unieke winkel. Bijvoorbeeld door eens te kijken bij My Unique Style. Hier is een ruim aanbod aan de meest uiteenlopende unieke items. Naast sieraden voor jezelf, vind je hier de leukste cadeautjes.

Welk item mist nog in jouw sieradenkistje?

Het is natuurlijk wel goed om eerst na te denken welke look je dan precies wilt creëren. Bij jij een romantisch type? Kies dan bijvoorbeeld een prachtige lotusoorbel, een sierlijke en verfijnde gouden ketting of een zilveren klassieke ring met donkerrode steen. Ben je eerder modern en trendy? Dan kies je wellicht voor de strakker afgewerkte sieraden. Bijvoorbeeld een donkerblauwe armband of een ring in een abstracte vorm. Het leuke van My Unique Style is dat veel symbolische sieraden in de collectie heeft. Zo krijgt jouw nieuwe item wel een heel bijzondere waarde. Kijk ook direct eens bij de accessoires zoals portemonnees, haaraccessoires en reisartikelen. Zo maak je jouw outfit helemaal af.

Betaal niet teveel voor je nieuwe look

Kun je niet kiezen? Geen probleem! De items van My Unique Style zijn lekker betaalbaar. Hierdoor kun je gerust meerdere sieraden kopen zonder teveel kwijt te zijn. Op die manier kun je nog eens afwisselen in je stijl ook!