Een mooie scooter kopen in Haarlem

Wie wil dat nu niet, een scooter kopen Haarlem, nou ikke wel. Helaas heb ik daar nooit de mogelijkheid voor gehad, omdat ik er het geld niet voor had. Daarom vind ik het helemaal geweldig dat ik mijn dochters wens in vervulling kan laten gaan. Zij is eerdaags jarig en ik wil voor haar een stadsbrommer kopen. De afgelopen tijd heb ik veel extra geld kunnen verdienen en dit geld heb ik aan de kant gezet voor dit prachtige cadeau voor mijn dochter. Je zal wel denken, welke ouders geven zo een duur cadeau aan hu kinderen. Dat kan ik wel uitleggen, maar dat is een zeer lang verhaal.  

Een super verjaardag

Omdat ik samen met onze dochter op pad wilde gaan om een scooter te kopen in Haarlem, heb ik gewacht tot haar verjaardag. Op deze dag zal ik haar het nieuws kenbaar maken en dan samen meet haar op pad gaan. 

De reactie van mijn dochter was geweldig toen zij de bon voor een brommer uitzoeken in handen kreeg. De eerste tien minuten heeft zij door het huis lopen gillen en daarna werden wij uitgebreid bedankt. Bij de winkel liep zij van het ene model naar de andere, ze kon geen keuze maken. Gelukkig heeft de medewerker haar geholpen en is de keuze op een blauwe Gilera gevallen.