Eenvoudig een hoesje ontwerpen

zelf hoesje maken

Wat voor smartphone je ook hebt, zelf hoesje maken is eenvoudig in de webshop van hoezzi.com. Met de ontwerper in de webshop maak je in een handomdraai een hoesje die uniek is, en precies voldoet aan je wensen. Het is mogelijk om afbeeldingen, foto’s en logo’s direct vanaf de computer of je mobiele telefoon up te loaden. Wil je er een leuke tekst bij hebben, of misschien wel de naam van je bedrijf dan kan dit zo voor je geregeld worden. Maak een prachtige fotoserie op je hoesje, om meerdere mooie momenten vast te leggen.

zelf hoesje maken

Waar begin je met zelf hoesje maken?

Natuurlijk is het wel belangrijk dat je het goede model hoesje selecteert voor je telefoon, op je scherm krijg je alle soorten die er mogelijk zijn voor jouw type smartphone. Je kunt hierbij kiezen tussen materialen die zacht en hard zijn, hard case is van hard materiaal gemaakt en soft case van flexibel materiaal. Met een flip case is je complete telefoon beschermd, ook het scherm want hoesje heeft een flap die over je scherm valt. Voordeel hiervan is, dat bij de meeste uitvoeringen je bijvoorbeeld bankpasjes op kunt bergen.

Leg mooie momenten vast

Vaak beleef je met vrienden en familie mooie momenten die je wel vastlegt door middel van foto’s, maar de kans dat je er naar kijkt is niet heel erg groot. Door de foto’s te gebruiken voor zelf hoesje maken, heb je ieder moment van de dag deze momenten bij je en kun je ernaar kijken. Gelukkig zijn er bij hoezzi.com verschillende soorten hoesjes voor je smartphone, hoe leuk is het als je de familie of vrienden die op de foto staan ook een hoesje cadeau geeft? Op deze manier kun je de unieke momenten dagelijks met elkaar delen, en er met een goed gevoel op terugkijken.