Ik heb een leren jasje heren als cadeau gekregen!

Leather shop doci

Leather shop dociAfgelopen maand was ik jarig. Ik wilde mezelf een leuke cadeau geven maar wat dat wist ik nog niet. Met deze gedachte ben ik eens gaan nadenken wat ik nodig had. Al gauw kwam ik op het idee om een leren jasje heren te gaan kopen. Met deze intentie bekeek ik het internet. Onder de zoekterm leren jasje heren kwam ik terecht op de website van Leathershopdoci!

Het assortiment van Leatershopdoci is werkelijk waar geweldig. Via deze webshop had ik vele mogelijkheden betreft het kopen van prachtige leren jassen. Ook waren de prijzen die dit bedrijf hanteerde stukken voordeliger dan andere bedrijven. Na een tijdje het assortiment bekeken te hebben nam ik het besluit om een zwarte leren jas te gaan bestellen. Op het moment van bestellen kreeg ik een brief binnen. Ik moest een onverwachtse rekening voor honderden euro’s betalen. Zodoende ben ik niet verder gegaan met de bestelling en heb ik het links laten liggen!

Kwaliteit

Geweldige verrassing!

Op een of andere manier heeft mijn vriendin in de gaten gehad welke leren jasje ik wilde kopen. Aangezien ik bijna jarig was heeft mijn vriendin dit leren jasje besteld via de website van leathershopdoci. Zelf had ik hier geen idee van totdat ik een pakketje per post binnen kreeg. Ik pakte de verpakking uit en tot mijn verbazing had ik het leren jasje in handen die ik graag wilde hebben. Ik dacht dat er een fout was gemaakt, maar uiteindelijk bleek dit niet zo te zijn. Het was namelijk een geweldige verassing van mijn vriendin!

leren jasje heren