Jouw huiskamer, jouw trots!

Jouw interieur is een presentatie van hoe en wie je bent. Wat je wil uitstralen kan afhangen van je persoonlijkheid of simpelweg je stemming. Hoe vaak je je opstelling verandert en hoe rigoureus is dan ook helemaal aan jou. En het eindresultaat is natuurlijk altijd iets waarmee je helemaal in je sas bent. Althans, da’s de bedoeling. Hoe dan ook, we hebben een aantal zaken op een rijtje gezet die je kunnen helpen bij het creëren van de perfecte sfeer!

Kaarsen

Da’s weer eens een andere manier om je woonkamer en/of eethoek van licht te voorzien. Hoe meer kaarsen en hoe minder andere lichtbronnen je gebruikt, hoe intiemer de sfeer. Zowel voor een romantisch diner als een gezellig samenzijn met een grotere groep mensen kunnen kaarsen een ware uitkomst zijn. Je bent bovendien vrij om ze neer te zetten waar je maar wilt!

Huisparfum

Bij het veranderen van de seizoenen en de specifieke ambiance waar je naar verlangt, past wellicht een heel specifieke geur. Door een huisparfum aan te schaffen en de mogelijkheid om deze mee te verspreiden – zij het een brander, verstuiver of de klassieke stokjes – maak je voor jezelf en eventuele bezoekers je woonkamer net dat beetje aangenamer.

Theedoos

Werkelijk? Wat kan een theedoos nou veranderen aan de sfeer in je woonkamer? Een heleboel, kunnen we je vertellen! Je bezoekers krijgen namelijk het gevoel dat ze welkom zijn, aangezien je direct duidelijk maakt dat ze zelf hun smaak mogen uitkiezen. Bovendien zijn theedozen in een heleboel verschillende materialen en uitvoeringen verkrijgbaar, zodat je precies het exemplaar kunt bestellen dat bij je interieur past!