35960_12113_aansteker_roodMax Aanstekers: de bedrukte aanstekers van Maxaanstekers.nl, een onderdeel van relatiegeschenken.
Maxaanstekers.nl is een groot aanbieder van aanstekers bedrukken, ook wel Max Aanstekers genoemd. Zo bestel je in de webshop van Maxaanstekers.nl diverse soorten aanstekers, die je geheel naar wens kunt laten bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of (kleine) persoonlijke tekst. Meer over het aanbod van Maxaanstekers.nl, lees je in dit artikel.

45531_Aansterker 5307_LT_90604

Snel aanstekers bestellen
Als je een bestelling wil plaatsen bij Maxaanstekers.nl, kun je kiezen uit diverse soorten aanstekers. Eén van de categorieën op de website, is de categorie ‘snel aanstekers’. In deze productcategorie vind je alleen aanstekers met een snelle levering van 4 werkdagen, waardoor je jouw bedrukte aanstekers al binnen enkele dagen in huis kunt hebben. Heb je met spoed aanstekers met logo nodig, dan is deze productcategorie zeker interessant voor jou.

Goedkope aanstekers bestellen

Naast de productcategorie met aanstekers met een korte levertijd, kun je bij Maxaanstekers.nl ook een productcategorie vinden met goedkope aanstekers. Deze aanstekers laat je al bedrukken vanaf 0,01 euro, waardoor je dus zeer goedkoop uit bent. Zeker als je een klein marketingbudget hebt, is deze productcategorie een aanrader voor jou.

Aanstekers in kleine oplage bestellen
Tot slot is er tevens een productcategorie met MaxAanstekers in kleine oplage. Wil je niet direct honderden of duizenden aanstekers bestellen voor jouw bedrijf, dan kies je voor een aansteker in deze productcategorie. In dit geval bestel je namelijk vanaf 50 stuks, waardoor je niet verplicht wordt om veel af te nemen bij Maxaanstekers.nl en dus meer te investeren.