Op zoek naar een leuk idee? Laat mokken bedrukken bij maxmokken.nl

image (29)Mijn collega is binnenkort jarig en ik vroeg me af wat ik haar cadeau zou kunnen doen. Een vriendin van me bracht me op het idee om mokken te laten bedrukken bij maxmokken.nl. Wat een slim plan!
Eigenlijk is dit een nieuwe collega. Ik ken haar nog niet zolang, want ze werkt nog maar een paar maanden bij ons. We zijn dan wel geen beste vriendinnen, maar het is wel een sympathiek meisje. Daarom wil ik er ook graag aan bijdragen dat ze zich welkom voelt. De meeste van mijn collega’s werken namelijk al ruim 5 jaar bij ons. We zijn een klein bedrijf, maar juist daarom ook een hechte groep. Ik kan me voorstellen dat het voor anderen dan ook voelt alsof je hier niet makkelijk tussen komt. Toch is dat eigenlijk niet zo.

image (30)Op de koffie

Omdat wij in de middag altijd gezellig koffie met elkaar drinken, vond ik het idee van mijn vriendin van mokken bedrukken bij maxmokken.nl een bijzonder goed idee. Eigenlijk staat dit dus symbolisch voor een uitnodiging om ook lekker te komen bijkletsen tijdens de lunch bij ons, wat dus ook de bedoeling is, omdat ik denk dat ze zich hier bijzonder welkom door zou voelen.
Natuurlijk ging ik dus gelijk een kijkje nemen op de website en zag echt allerlei ontwerpen. Dat zag er al heel leuk uit, maar eigenlijk wilde ik graag iets persoonlijks, vandaar dat het ook mogelijk was om mokken te laten bedrukken.Toen bedacht ik me dat ik dit net zo goed ook voor andere collega’s zou kunnen doen. Dan zouden we allemaal met dezelfde mok gezellig aan de lunch en op kantoor zitten. Ik heb ze dus besteld en iedereen was er erg blij mee. Een geslaagd cadeau dus!

image (31)