Op zoek naar een lasersnijder

Ben je op zoek naar een lasersnijder, dan ben je bij Piant aan het juiste adres. Door het gebruik van verschillende snijders kunnen zij het ontwerp precies op maat laten maken. De vorm, het materiaal, de dikte van het materiaal en zelfs de oplage. Het is zelfs mogelijk om kleine oplages tegen een zeer aantrekkelijke prijs te krijgen.  Een voordeel is dat hierdoor ook kleine bedrijven en zelfs particulieren hier gebruik van kunnen maken. 

Zo was ik al een tijd op zoek naar een passend cadeau voor onze collega. Deze collega was zwanger en had besloten om na de bevalling zich 100% te gaan inzetten als moeder. Dus er was een moment gekomen om afscheid van haar te nemen. Daarvoor waren wij dus op zoek naar een leuk cadeau, maar om dat te vinden doe je niet zomaar even.  

Een uniek cadeau gevonden

Het is best wel moeilijk om een passend cadeau te vinden voor iemand die eigenlijk alles al heeft. Tot een van de medewerkers met een zeer leuk idee kwam. Zijn zwager werkte bij Piant als lasersnijder en zodoende kwamen wij op het idee om hier iets te laten maken voor onze collega. 

Samen met een paar collega’s hadden wij een afspraak gemaakt bij Piant om ons voorstel te laten zien. Als eerste hadden wij online een offerte aangevraagd voordat wij deze afspraak hadden gemaakt. Het moet natuurlijk wel betaalbaar zijn. Meteen kregen wij een leuk voorstel terug en dit heeft ons tot de werkelijke afspraak gebracht. Het eindresultaat was dan ook geweldig.