Wij hebben een wellnessbon gekregen

Tja, ook ik ben ieder jaar jarig en dan vieren we mijn verjaardag met vrienden en familie. Echter heb ik nu toch een leuk cadeau gekregen waar ik echt wat aan heb. Ik heb namelijk een wellnessbon gekregen!

Ik had namelijk al wel eens vaker gezegd dat ik graag eens naar de sauna toe wilde gaan. Echter vond ik de kosten ervoor nogal aan de hoge kant waardoor ik het enigszins heb laten gaan. Nu dat ik de bon heb gekregen is het hoog tijd geworden om daadwerkelijk te gaan!

De-Thermen-Nijmegen-Zonder-25-jaar_klein-e1459497052473

Bezoek gehad

Een vriendin van mij had gezegd dat ze wel met me wilde gaan om te kijken hoe dat het daar is. Het was trouwens bij de Thermen in Nijmegen. Bij binnenkomst werden we dan ook hartelijk ontvangen en alles duidelijk gemaakt waar we wat konden vinden. Persoonlijk zat ik er echt op te wachten om een massage te boeken. Ik had al wel gekeken naar de kosten hiervoor en tot mijn verbazing waren de kosten een stuk goedkoper. Aan het einde van de middag zag ik toevallig een plekje vrij bij de massage tafel. Deze heb ik dan ook maar erbij geboekt om volledig tot rust te komen. Ik weet in ieder geval zeker dat ik hier aan het juiste adres ben om heerlijk tot rust te komen! Dankzij onze wellnessbon hebben we hier optimaal van kunnen genieten.