Wees gul met uitdelen

sleutelhanger

Voor de kosten hoef je het niet te laten, sleutelhangers zijn een van de voordeligste relatiegeschenken die er zijn. Dan hebben we het er nog niet over dat je zelf een keuze maakt wat je erop wilt laten drukken, heb je een bakkerij dan is een broodje of een gebakje erg leuk om erop af te beelden. Op deze manier zijn er vele mogelijkheden, welke afbeelding je ook wenst allerlei leuke kleuren zijn mogelijk. Voordat er aan een bestelling wordt begonnen, krijg je eerst een drukproef te zien of alles naar wens is.

sleutelhanger

Kunststof hangers voor je sleutels

Met de kunststof sleutelhangers bepaal jezelf als bedrijf wat voor hanger je wilt laten maken, wil je een huis, een poppetje of iets anders leuks wat doet denken aan je onderneming. Door de perfecte techniek betreft de kleuren, is in full colour van bedrukken mogelijk. Op deze manier heb je altijd een realistische sleutel hanger, iedereen die de sleutelhanger ziet herkent direct je bedrijf ermee. Om uit te delen op een evenement of festival is dit de perfecte manier, sleutelhangers.nl is de perfecte partij voor grote aantallen hangers voor een zeer voordelige prijs.

Hangers voor je sleutels voor zowel groot als klein

Niet alleen volwassenen maken gebruik van sleutelhangers, kinderen vinden de hangers ook leuk al is het maar voor de extra dingen die je ermee kunt doen. Neem de sleutel hanger met het lampje of de schitterende hanger met de beer. We hoeven er niet aan te twijfelen of kinderen deze wel leuk vinden, kinderdagverblijven en menige school heeft al bestellingen geplaatst hiervan. Maar ook het schattige olifantje kun je niet laten liggen, vaak worden deze gebruikt in klinieken waar kinderen verblijven om het toch proberen wat aangenamer te maken. Kijk rustig rond op de website en maak je keuze.