Een wat andere manier van kunst door Marc Chagall

Laat je overdonderen door de prachtige werken van Marc Chagall die worden tentoongesteld in museum Lalique. Chagall is anders dan andere schilders en zo raden we elke kunstliefhebber aan, om zeker een kijkje nemen!

Heel veel kijkplezier

Museum Lalique hoor je al dat het gaat over een andere kunstenaar René Lalique. Maar vanaf juli hebben ze nu ook een prachtige tentoonstelling over Marc Chagall. Zo krijg je geen genoeg om het prachtige museum te bezoeken.

Marc Chagall was een kunstschilder van Joods-Wit-Russische afkomst. Zijn naam heeft die dan ook veranderd in het Frans veranderd. Hij heeft een hele eigen stijl ontwikkeld door zijn afkomst in een arm gezin, Joodse afkomst, de Russische volkskunst en het Russische volksleven erin te verwerken. Veel kunstliefhebbers vergelijken zijn kunstwerken dan nog wel met het surrealisme. Het is zeker een aanrader!

Na het bekijken van Chagall kun je lunchen in de bloementuin of bij de openhaard. ook na het bezoek kan je in Doesburg een stadswandeling gaan maken door de prachtige straten. Wanneer je de dag leuk wilt afsluiten kun je een hotel of bed and breakfast boeken. Op de website van museum Lalique vind je hier meer over.