Careplus-shop

Ga je een lange en verre reis maken naar een land waar veel muggen zijn? Dan is het verstandig om ten alle tijden deet bij je te hebben. Dit beschermt je namelijk tegen muggenbeten. Je wil je natuurlijk wel beschermen tegen het krijgen van malaria, knokkelkoorts of gele koorts. Je moet dus goed beschermd naar buiten gaan wanneer je op vakantie bent. Care plus heeft een groot assortiment met zulke verschillende deet, dus neem aan kijkje in het assortiment en lees nog even verder.

Goed beschermd reizen

Je moet jezelf dus goed insmeren, maar wat kan je daar allemaal voor doen en hoe gaat dat precies in zijn werk? Je kan deet kopen bij Care Plus. Echter moet je wel even kijken welke soort je koopt, want er zit een verschil in de hoeveelheid deet. Zo heb je verpakkingen met 30% deet, 40% deet en 50% deet. Hoe hoger het percentage deet, hoe beter en langer je beschermd bent tegen de muggen.

Overige opties tegen muggen

Buiten het feit dat je je moet insmeren met deet, kan je ook nog andere dingen doen om prikken te voorkomen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je tijdens het slapen niet geprikt kan worden, door bijvoorbeeld in een klamboe te slapen. Een andere optie is een hor voor de ramen, zodat de muggen uberhaupt al niet de mogelijkheid hebben om de kamer binnen te komen. Echter moet alleen de huid die bloot wordt gesteld worden ingesmeerd met deet.

Wanneer geen deet gebruiken?

Niet iedereen mag deet gebruiken, dus daar moet je even goed op letten. Tijdens het begin van je zwangerschap moet je ten alle tijden deet vermijden. Je mag dit wel weer gebruiken in de laatste maanden, maar dan niet het hoogste percentage deet dat er is.

Meer weten over Care Plus

Wil je meer weten over de bescherming tegen muggen en in welke landen je je extra moet insmeren? Neem gerust contact op met de specialisten en zij kunnen je precies vertellen welke deet je het beste kan gaan gebruiken. Er is ook nog voldoende informatie te vinden op de website van Care Plus.